Doprava zdarma pro objednávky nad 1500 Kč.

Lněné utěrky, ubrusy, ubrousky a zástěry z naší dílny

Jsme hrdí na to, že na našem e-shopu Doma hezký můžeme nabídnout 100% lněné utěrky, ubrusy, ubrousky a zástěry. Tato pestrobarevná kolekce ozvláštní vaši kuchyni i jídelnu.

Proč lněný textil?

Lněné textilie jsou známe svou vysokou kvalitou a odolností. Naše lněné výrobky jsou ze 100% lnu. Díky přírodnímu materiálu nezatěžují naše životní prostředí a navíc ještě vypadají krásně přirozeně.

228-2

Výhody lněných utěrek, ubrusů a ubrousků

  • Absorpce: Len má perfektní absorpční vlastnosti. Dokáže perfektně vstřebat velké množství tekutiny. Tuto vlastnost jisto jistě uvítáte u našich lněných utěrek.
  • Odolnost: Lněné textilie jsou velmi odolné vůči opotřebení. Len je velmi pevný a odolá i častému praní a používání. Naopak čím více len perete, tím více je látka jemnější.
  • Udržitelnost: Všechny naše produkty jsou vyrobeny ze 100% lněného vlákna. Díky tomu jsou udržitelné a přívětivé k naší planetě.
  • Vzhled: Přírodní vzhled lněných produktů zakomponujete do každého interiéru. Lněné utěrky ozvláštní vaši kuchyni a dodají ji elegantní vzhled. Lněný ubrus v kombinaci s našimi lněnými ubrousky připraví každý stůl na královskou hostinu.

354-1

 Jak správně pečovat o len?

Důležité je dodržovat teplotu praní na 30-40°C a vyhnout se sušičce prádla. Lněné utěrky a další naše textilie ze lnu sušte volně na vzduchu. 

Prozkoumejte nabídku lněných utěrek, lněných ubrusů, ubrousků a lněných zástěr a po objednání to budete mít DOMA HEZKÝ.